Gæld eliminering 2

Det første skridt til gæld eliminering
Uanset dine personlige og økonomiske forhold, din uddannelse og din baggrund er chancerne det første skridt du skal tage i gæld afskaffelse har til at finde sted i dit sind. Den vestlige tankegang, især i USA og UK, er fast monteret på forbrugernes gæld. Det er den måde, du er blevet opdrættet i en gæld redet samfund.
For at være realistisk, lad os antage at samlede gæld afskaffelse er ikke praktisk, og heller ikke nødvendigvis ønskværdigt, fra et finansielt synspunkt. Den eneste store undtagelse er i at købe et hus. Når du køber et hus, er meget få mennesker tilbøjelige til at være i stand til at gøre det med kontanter. Medmindre de har arveret, er meget velhavende, er flytte ned hus marked, eller flytte fra et dyrt til et billigt område, vil folk, der køber et hus kræver et realkreditlån.
Der kan være betydelige finansielle gevinster i det lange løb fra at tage på realkreditgæld. For det første skal du bor et sted, så bor i dit eget hjem er mere ønskeligt end leje for resten af dit liv. For det andet, hvis du er heldig kapitalvækst på huset gennem årene vil øge din underliggende rigdom, på en måde, der ikke kan ske med lejeboliger, der har den modsatte effekt. Så lad os antage, ved anvendelse af denne artikel, at gæld eliminering vi mener fjernelse af alle dine forbrugernes gæld, undtagen dit hjem realkreditlån.
Du kan godt finde, at, hvis du kan ændre din tankegang for at være imod låntagning at fodre dine forbrugernes ønsker, at realkreditlån vil blive betalt ud meget hurtigere end din gennemsnitlige samtidige. Når du kommer til tidspunkt, så der er enhver mulighed for at din gæld afskaffelse vil blive samlet og din tankegang vil være så ændret, er der aldrig et behov for at tage nogen ny gæld.
Ændre tankegang for at støtte gæld eliminering
Du er usandsynligt at finde det nemt at ændre din holdning til forbrugernes gæld. Det er den måde, du har sandsynligvis været bragt op, omgivet af let kredit. Imidlertid er ændre denne tankegang både mulig og økonomisk ønskeligt

2 Replies to “Gæld eliminering 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *